Akademik Yazma ve Öğrenme Merkezi Faaliyet Saatleri ve Kayıt FormuTüm Duyurular
EKİM

AKADEMİK YAZMA MERKEZİ ve ÖĞRENME MERKEZİ DUYURUSU

* Akademik Yazma Merkezi ve Öğrenme Merkezi kayıtları haftalık olarak alınmaktadır. Microsoft Forms bağlantısı Pazartesi 08:30- Çarşamba 23:59 arasında aktiftir. Etkinliklerin ilk haftası olması sebebiyle 24-28.10.2022 haftası kayıtlar için başvuru formu bağlantısı 28.10.2022 Cuma günü saat 17:00'a kadar aktif kalacaktır.

* Akademik Yazma Merkezi ve Öğrenme Merkezi'ne katılmak isteyen öğrencilerimizin en geç Çarşamba 23:59'a kadar aşağıdaki bağlantıda verilen formu doldurarak kayıtlarını tamamlamaları rica olunur.

* Son başvuru tarihinden sonra (Çarşamba-23:59) her etkinlik için ilk 10 başvuru, bir sonraki haftanın etkinliklerine katılmak için listelenecektir. Etkinliğe katılacak öğrencilerimiz YTÜ e-posta adreslerine gönderilen e-posta ile bilgilendirilecektir.

* Öğrencilerin Microsoft Forms'a (bu form) YTÜ Öğrenci e-posta adreslerini kullanarak girmeleri gerekmektedir. Kişisel/diğer e-posta adresleri ile kayıt alınmayacaktır.

*B1 seviye öğrencilerimiz için sadece Akademik Yazma Merkezi etkinlikleri aktif durumdadır.

Akademik Yazma Merkezi ve Öğrenme Merkezi aktivitelerine kayıt olmak için aşağıdaki bağlantıda bulunan formu doldurunuz:

Akademiz Yazma Merkezi  ve Öğrenme Merkezi Etkinlik Tarihleri ve Derslikleri:

A1 WR CENTER & LEARNING HUB SCHEDULE

A2 WR CENTER & LEARNING HUB SCHEDULE