Akademik Destek Merkezi Faaliyet Saatleri ve Kayıt FormuTüm Duyurular
MART

AKADEMİK DESTEK MERKEZİ DUYURUSU

* Akademik Destek Merkezi bünyesinde (Academic Support Center), Konuşma Kulübü , Yazma Merkezi ve Öğrenme Merkezi olmak üzere haftalık olarak üç ayrı faaliyet düzenlenmektedir.

* Akademik Destek Merkezi Faaliyetleri için kayıtlar haftalık olarak alınmaktadır. Microsoft Forms bağlantısı Salı 08:30'dan Cuma 23:59'a kadar aktiftir.

* Akademik Destek Merkezi'ne katılmak isteyen öğrencilerin en geç Cuma 23:59'a kadar aşağıdaki bağlantıda verilen formu doldurarak kayıtlarını tamamlamaları rica olunur.

* Akademik Destek Merkezi son başvuru tarihinden sonra her etkinlik için ilk 10 kayıt bir sonraki hafta yapılacak etkinliklere katılmak üzere listelenecektir. Kayıt olan öğrencilere Pazartesi günleri YTÜ e-posta adreslerine gönderilen e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır.

* Akademik Destek Merkezi Dersleri Zoom oturumları üzerinden yapılacaktır. Kayıt yaptıran öğrencilere YTÜ e-postaları ile bilgi verilecek ve ders linkleri, ders başlangıç saatinden önce mail adreslerine gönderilecektir.

* Öğrencilerin Microsoft Forms'a (bu forma) YTÜ Öğrenci e-posta adreslerini kullanarak girmeleri gerekmektedir. Kişisel/diğer e-posta adresleri ile kayıt alınmayacaktır.

Forms Kayıt Linki:

Haftalık Faaliyet Programı: