Ana içeriğe atla

10-12 Eylül İngilizce Yeterlilik Sınavı Detayları ve Sınıf Listeleri - SINIF LİSTELERİ GÜNCELLENMİŞTİR !

10-12 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşecek İngilizce Yeterlilik sınavı iki ayrı gün yapılacak olup, 10 Eylül Salı günü yapılacak birinci oturum ile ilgili detaylar ve listeler aşağıdaki gibidir:

10 Eylül IYS  I. Oturum:

IYS 1. oturum okuma, sözcük bilgisi ve dilbilgisi becerileri sorularını içeren çoktan seçmeli sınavdır.

Başlangıç: 10:00

Bitiş: 11:25

• Sınava girecek öğrencilerin, YTÜ öğrenci kimliği ya da öğrenci belgesi (e-devlet üzerinden temin edilebilir), geçerli bir kimlik (TC kimlik, pasaport veya ehliyet), kurşun kalem ve silgi getirmeleri gerekmektedir.
  • Öğrencilerin sınav saatinden en az 30 dakika önce sınava girecekleri dersliklerde olmaları gerekmektedir.
  • 12 Eylül Perşembe günü yapılacak IYS II. oturum ile ilgili detaylar 11 Eylül Çarşamba günü sitemizde duyurulacaktır.

• Elektrik Elektronik Fakültesi Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği (%100 İngilizce) Bölümü öğrencileri IYS 1. oturum sınavına Yabancı Diller Yüksek Okulu Binasında N-404 numaralı derslikte girecektir. Ekteki listede isimleri bulunmamaktadır.

10 EYLÜ 2024 IYS I. OTURUM SINIF LİSTELERİ GÜNCELLENMİŞTİR.  SAYFA SONUNDAKİ BAĞLANTIDAN GÜNCEL SINIF LİSTELERİNE ULAŞABİLİRSİNİZ.

10 EYLÜL İYS SINIF LİSTELERİ :