12 Eylül İYS II. Oturum Duyurusu ve Sınıf Listeleri

12 Eylül İYS II. Oturumu, Yabancı Diller Yüksekokulu binasında 10:00- 11:35 saatleri arasında gerçekleşecektir.

"İngilizce Yeterlilik Sınavı, iki ana aşamada yapılır. İNGİLİZCENİN KULLANIMI ve OKUMA bölümlerini içeren birinci aşamaya YTÜ’ye o akademik yıl kayıt olan tüm öğrenciler girer. Bu bölümde 50 üzerinden 25 alamayan öğrenciler ikinci aşamaya giremezler. İlk aşamadan 50 üzerinden 25 alarak geçen öğrenciler DİNLEME ve YAZMA bölümlerinin olduğu ikinci aşamaya geçer.  Sınav sonunda toplamda 100 üzerinden 60 alan öğrenciler bölümlerine geçer. Beklemeli öğrenciler için sınavın birinci aşamasından 25 puan alma koşulu aranmaz. "

12 Eylül İYS II. Oturum sınıf listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz: