Ana içeriğe atla

2024-2025 Güz Dönemi Temel İngilizce Hazırlık Sınıf Listeleri ve Oryantasyon Haftası Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi sınıf listelerine, aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

30 Eylül - 4 Ekim Temel İngilizce Bölümü Ders Programı ve Oryantasyon Programı Detayları

Güz döneminin ilk haftasında (30 Eylül - 4 Ekim) üniversitemizde oryantasyon etkinlikleri düzenlenecektir. Bu nedenle, 30 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında öğrencilerimizin ilgili fakültelerin oryantasyon programlarına katılmaları ve kampüs içerisindeki akademik ve idari birimler, yemekhane, kütüphane, spor salonu gibi alanların yerlerini ve işleyişlerini öğrenmeleri beklenmektedir.
 
3 ve 4 Ekim Perşembe ve Cuma günleri, saat 08:30 itibariyle İngilizce hazırlık sınıflarında dersler başlayacak olup, sınıf danışmanı öğretim görevlileri tarafından Temel İngilizce Hazırlık Bölümü ile ilgili detaylı sunum yapılacaktır. Bu sunumların ardından dersler işlenecektir.
 
İlk hafta programının ardından takip edilecek olan güz dönemi haftalık ders programları 30 Eylül Pazartesi günü sitemizden duyurulacaktır.

Başarılar dileriz.
 

2024-2025 Akademik Yılı Temel İngilizce Bölümü Sınıf Listeleri: 

  • 2024-2025 Akademik Yılında, merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapan ve bu yıl örgün olarak İngilizce Hazırlık eğitimi alma hakkı olan öğrencilerin listesi tarafımıza ulaşmadığından sınıfları henüz belli olmamıştır. Sınıfları belli olduğunda duyuruya eklenecektir. 
2024-2025 Güz Dönemi Sınıf Listeleri