Ana içeriğe atla

22 Ağustos İngilizce Yeterlilik Sınavı (Yatay Geçiş, Çap, Yandal Öğrencileri için)

22 Ağustos Yatay Geçiş, Çap ve Yandal Öğrencileri İngilizce Yeterlilik Sınavı

Türkçe öğretim yapılan programlarda öğrenim gören ve %30, %100 İngilizce öğretim yapan Lisans programlarına başvuran öğrenciler için 22 Ağustos 2024 tarihinde,  10:00- 14:35 saatleri arasında, YDYO binasında yüz yüze olarak İngilizce Yeterlilik Sınavı yapılacaktır.

Sınav iki oturum şeklinde yapılacaktır:

I. Oturum: 10:00-11:25 saatleri arasında  Okuma , dilbilgisi ve kelime bilgisi soruları (çoktan seçmeli)

II. Oturum: 13:00 - 14:35 saatleri arasında Yazma ve dinleme soruları

Sınava girecek öğrencilerin, sınav salonuna girmeden önce geçerli bir kimlik ( Nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet) sunmaları gerekmektedir. Toplu taşıma (akbil) kartları geçerli kimlik olarak sayılmayacaktır.

Sınava girecek öğrencilerin kurşun kalem ve silgi getirmeleri gerekmektedir.

Sınav salon bilgileri ve öğrenci listelerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Sınava Girecek Öğrenciler Listesi ve sınav salon bilgileri için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.
Sınava Giremeyecek Öğrenciler Listesi için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız: