İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Öğrenci Listesi

Öğretim dili %100 Türkçe olan lisans programlarında İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı okutulmasına dair 19.12.2023/12-10 gün ve sayılı Senato kararına göre her lisans programına 5 kontenjan ayrılmıştır.
İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık talepleri program bazında değerlendirilmiş olup her programın 5 kişilik kontenjanı tamamlandıktan sonra, boş kalan kontenjanlar talebin belirlenen kontenjandan daha fazla olduğu programlara eşit biçimde dağıtılmıştır.
Hazırlık talebi karşılanamayan öğrencilerin Hazırlıktan 1. sınıfa aktarım işlemleri Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden YDYO tarafından yapılacaktır.
Sanat Tasarım Fakültesi’nin özel yetenek sınavıyla öğrenci kabul eden programları için daha sonra duyuru yapılacaktır.
Başarılar dileriz.
İsteğe bağlı hazırlık sınıfı öğrenci listesine aşağıdaki bağlantıdan (PDF) ulaşabilirsiniz: