Ana içeriğe atla

Uluslararası Öğrenciler İngilizce Yeterlilik Sınavı / English Proficiency Exam for International Students

Öğretim dili yüzde yüz ve yüzde otuz İngilizce olan programlara dahil uluslararası öğrencilerimiz için İngilizce Hazırlık muafiyet sınavı olan İYS ( İngilizce Yeterlilik Sınavı) 24.09.2024 Salı günü, Yabancı Diller Yüksekokulu binasında gerçekleştirilecektir.

Sınav listeleri ve detayları için 23.09.2024 Pazartesi günü Yabancı Diller Yüksekokulu internet sayfasında duyuru yapılacaktır.

--

The English Proficiency Exam (EPE) for international students enrolled in programs where the medium of instruction is 100% or 30% English will be administered on Tuesday, September 24, 2024, at the School of Foreign Languages building.

The exam lists and relevant details will be announced on the official website of the School of Foreign Languages on Monday, September 23, 2024.